miércoles, 16 de diciembre de 2009

Balance do fin de semana

CRÓNICA EB CONCELLO DE ZAS-XORNADA 4

CADETE FEMENINO-LIGA PROVINCIAL XORNADA 4

EB CONCELLO DE ZAS – STA MARIA DEL MAR: 19 – 96 (Parciais: 6 – 23; 4 – 23; 9 – 22; 0 – 28)
EB CONCELLO DE ZAS: Sandra, 0 ptos; Sabrina, 0 ptos; María, 0 ptos; Nazaret, 15 ptos; Carlota, 2 ptos – quinteto inicial – Cristina, 0 ptos; Andrea, 0 ptos; Elena, 0 ptos; Nerea, 2 ptos.

Trala forte derrota sufrida a semana anterior na sua visita a Moas Basket Coruña, volvían as rapazas de Baio a xogar ante seu público. Partido complicado ante un equipo ben armado, que non desperdiciaba ninguna das facilidades que o equipo de Baio daba en defensa e que conseguía montar rápidos contraataques que posibilitaron o marcador final. No terceiro cuarto o equipo de Baio tivo cinco minutos onde puido frenar un pouco a puntuación das coruñesas con unha boa defensa e sumar puntos en ataque (destacar nesta faceta a Nazaret, dominando baixo o tableiro contrario), pero no final deste cuarto e sobre todo no último fixose notar as dificultades nas rotacións debido a lesión no 1º cuarto de Sandra, e que tanto Cristina como Carlota cargaranse moi rápidamente de faltas.
Para alcanzar o nivel do resto de equipos e necesario adestrar mais e ter unha maior intensidade e tensión nos encontros tanto na defensa como no ataque.
Na próxima xornada (19/20-12) teñen que visitar o equipo de Maristas en Coruña.

EB Concello de Zas, 27-CB Artai B, 37

Resultado moi engañoso, pois nos tres primeiros cuartos os dominadores foron os baieses, pero a falta de cambios impediu que chegasen á parte final con opcións de gañar.