martes, 22 de diciembre de 2009

Crónica do fin de semana

CRÓNICA DO FIN DE SEMANA

CADETE FEMENINO-LIGA PROVINCIAL-XORNADA 5

MARISTAS - EB CONCELLO DE ZAS: 87 – 10 (Parciais: 31 – 4; 18 – 0; 18 – 2; 20 – 4)
EB CONCELLO DE ZAS: Sandra, 2 ptos; Sabrina, 0 ptos; Nerea, 2 ptos; Andrea, 0 ptos; Carlota, 6 ptos – quinteto inicial – Nazaret, 0 ptos; Cristina, 0 ptos; María, 0 ptos.

Partido ante un dos equipos, que xunto co Santa María del Mar, probablemente dispute o titulo desta liga. Partido no que no inicio do encontro o equipo de Baio conseguía superar a defensa individual do equipo local e frear o seu ataque, o cal obrigaba ó equipo de Maristas a solicitar un tempo morto os catro minutos de xogo cun marcador de 4 - 4. A partir dese momento a defensa do equipo de Maristas recuperou de forma rápida o balón en varias xogadas, conseguindo que o equipo de Baio non fora capaz de anotar mais puntos neste cuarto; Tamén empezaron a aparecer os fallos non forzados no pase das xogadoras de Baio, o cal facilitou o parcial co que remataba este 1º cuarto de 31 – 4. O resto do partido foi unha repetición do 1º cuarto, no que a pesar de chegar a canastra de Maristas as rapazas de Baio non eran capaces de anotar, tendo merecido obter un marcador bastante superior os 10 puntos que reflexaba o seu marcador. O equipo de Baio non volve a ter competición ata a xornada do 17- 01, en partido de rivalidade comarcal contra Laracha, xa que na xornada do 10 de xaneiro correspondelle descansar. Ai que recordar que o equipo de Baio ten tamén pendente o partido correspondente a 1ª xornada contra Artai, aprazado polo temporal.