BCA MONTE DAS MOAS - CONCELLO DE ZAS: 50 – 45
(12 –12; 18 – 18; 12 – 09; 08 – 06)
(Acumulado: 12 - 12; 30 - 30; 42 - 39; 50 – 45)

CONCELLO DE ZAS: Sara, 3 ptos; Carlota, 2 ptos; María, 5 ptos; Lucía, 0 ptos; Sabrina, 0 ptos – quinteto inicial – Nerea, 12 ptos; Elena, 4 ptos; Sandra, 8 ptos; Patricia: 11 ptos; Nazaret, 0 ptos.

Árbitros: Rodríguez e Sobrino: Ben. Nun partido con igualdade no marcador non se fixeron notar.

Partido no que o equipo de Baio conseguía superar con certa facilidade a defensa individual do equipo coruñés durante o encontro, o cal permitiulle estar no partido con opcións de levarse o encontro. As alternancias no marcador foron unha constante nos 3 primeiros cuartos (4 puntos arriba, como máxima diferencia a favor de calquera dos dous equipos) para no último cuarto poñerse por diante o equipo Monte das Moas e mantelo ata o final do encontro. Neste último cuarto o fallo no tiro das rapazas de Baio fixo que as opcións de victoria esfumaranse ante un rival da sua liga.
No aspecto ofensivo destacar a aportación tanto de Nerea como Patricia, ambalas duas por riba dos dez puntos, e que pouco a pouco todalas xogadoras aportan puntos ó equipo; neste partido sete das xogadoras de Baio conseguiron anotar no encontro.
PROXIMA XORNADA:
PARÓN NAVIDEÑO. ATA O FIN DE SEMANA DO 15-16/01/2011 NON VOLVE A COMPETICION.

LIGA INFANTIL MASCULINA-2ª DIVISIÓN

ICFEGAS PEREIRA CARBALLO BASKET 77-ESCOLA CONCELLO DE ZAS BAIO 20

Aplastante victoria del Carballo Basket sobre el Escola concello de Zas Baio.Desde el primer minuto conjunto carballes fue superior gracias a sus rapidas transiciones ofensivas y a su gran acierto en el aro que defendian los baieses.Un primer cuarto nefasto(19-4) fue un lastre para los chicos que entrena Pablo Moreira y del cual no pudieron sobreponerse.Al final un resultado muy abultado pero justa la victoria del Icfegas Pereira Carballo Basket.

Escola Baloncesto Concello de Zas:Dani(6),David(2),Alberto(8),Cristina(2),Dario(2).Tambien jugaron Javi,Lidia,Fabio y Brais.