Victoria del equipo junior y derrota de los infantiles

CONCELLO DE ZAS – CONCELLO DE LARACHA: 39 – 19

(Acumulado: 7 - 2; 11 - 8; 19 - 14; 39 - 19)

CONCELLO DE ZAS: Patricia, 7 ptos; Nerea, 6 ptos; María, 2 ptos; Nazaret, 4 ptos; Sabrina, 0 ptos – quinteto inicial – Elena, 0 ptos; Sandra, 14 ptos; Lucía: 0 ptos; Sara: 4 ptos; Carla: 2 ptos.

Árbitros: Torres e Pazos. Partido no que non tiveron excesivas complicacións.
Partido aprazado correspondente a xornada nº 6.
Partido no que nos 3º primeiros cuartos o equipo de Baio foi quen de poñerse por diante no marcador e manter un marxe no marcador de ata 10 puntos de vantaxe nalgún momento para chegar ao inicio do último cuarto con 5 puntos de vantaxe. No último cuarto o equipo de Baio saiu a defender con mais intensidade, logrando roubar varios balóns ao equipo de Laracha, o cal permitiolle facer contraataques e canastras rápidas que fixeron que no último cuarto o parcial fora de 20 – 5 sentenciando o encontro, e non dando facilidades o equipo de Laracha para poder remontar o marcador. Nese traballo do último cuarto destacar o traballo de Sandra, con 10 puntos.
Previsión Próxima xornada:
Partido contra un rival directo. Victoria do equipo de Baio no partido de ida.

4º-12-48
Club baloncesto Baio:Alberto(10),Brais(2),Dario,Cristina,Lidia y Fabio.

Mal partido de los de Soneira que acusaron las numerosas bajas que tenia el equipo de cara a este choque(David,Dani y Carla).El partido empezo muy igualado en el primer cuarto(6-10)pero a medida que iban pasando los minutos el cansancio iba haciendo mella en la mermada plantilla de Club Baloncesto Baio,que acabo jugando con cuatro jugadores por eliminacion de Dario y Cristina.Todo este cumulo de situaciones adversas los rivales supieron aprovecharlo para dar un tiron el el marcador que a la postre seria definitivo(12-48).Buen partido de Alberto Collazo que se echo el equipo a la espada cuando mas lo necesitaba ejerciendo de base improvisado,alero anotador e incluso pivot correoso y firmo una jugada al mas puro estilo de Vlade Divac que el publico asistente al partido,tando locales como visitantes,aplaudio estruendosamente.