GASOLEOS RIAL CARBALLO BASKET - CONCELLO DE ZAS: 68 – 15
(14 – 4; 13 – 0; 18 – 11; 23 – 0)
(Acumulado: 14 - 4; 27 - 4; 45 - 15; 68 – 15)

CONCELLO DE ZAS: Patricia, 0 ptos; Carlota, 5 ptos; María, 4 ptos; Sara, 0 ptos; Sabrina, 0 ptos – quinteto inicial – Nerea, 0 ptos; Andrea, 0 ptos; Elena, 2 ptos; Sandra, 4 ptos; Lucía: 0 ptos; Nazaret: 0 ptos.

Árbitros: Valera e Rial. Correctos.

1º partido de rivalidade comarcal e derrota merecida para o equipo de Baio ante un dos equipos que deben estar loitando polas primeiras prazas desta liga.
Moito a de millorar o xogo en ataque do equipo de Zas, xunto cun cambio na actitude durante os partidos: concentración dende o minuto 1 ata o 40 de partido. Mentres ese obxetivo non se logre as derrotas van caer do lado do equipo de Zas, e probablemente con marcadores como o deste día.
Pouco que contar dun partido no que no 2º e 4º cuarto o seu marcador quedou a cero. Por un momento, no 3º cuarto parecía que o equipo de Zas despertaba e comezaba a sumar en ataque (parcial neste 3º cuarto: 18-11) pero foi un espellismo do que se despertou no último cuarto.